CÍMKEFELHŐ
gazdasági szakkiadó | hivatalos állásfoglalás | adó | pénzügy | gazdasági folyóirat | szakkönyv | jogszabálykereső | kommentár | letölthető szerződésminták | tudástár | tanácsadás | gazdasági kiadványok | gazdasági konferencia | ingyenes számviteli tanácsadás | könyvelők kötelező továbbképzése | kötelező kreditpontok 2017 | közlöny | kormányrendelet | céginformáció
Teljes körű útmutató a költségek csökkentéséhez és elszámolásához


BRUTTÓ ÁR: 28 350 Ft
Az ár tartalmazza az áfát, a csomagolási és szállítási költséget is.

A kiadványról:

A változó gazdasági környezethez való alkalmazkodás komoly gondot jelent egyre több vállalkozás számára, a válságkezelés szinte napi problémává vált, így ez a téma kiemelkedő aktualitást ad kiadványunknak. A vállalkozások hétköznapjaikban keresik a legoptimálisabb megoldásokat. Megújult kötetünk célja, hogy megfelelő segítséget adjunk a kiútkereséséhez.

Aktualitások:

Olvasóink továbbra is nyomon követhetik a legjelentősebb változásokat, most természetesen a 2016. évi adó- és járulékváltozásokra, valamint a számviteli törvény újdonságaira fókuszálunk. Kiadványunkban számos példával és esettanulmánnyal tesszük szemléletessé a felmerülő költségek és ráfordítások elszámolását, amelyet a cégvezetők és az adóhatóság gyakran eltérően ítélnek meg. A szűkülő kereslet miatt létrejött jövedelmezőség-csökkenést sikeresen ellensúlyozhatja, ha eredményesen csökkenti és a lehető leghatékonyabban számolja el költségeit.

Tartalom:

Kiadványunk bemutatja a legkorszerűbb hazai és az Európai Unióban alkalmazott menedzsment technikákat a vállalkozás költségeinek csökkentésére. A téma legjobb hazai szakértői gyakorlati példákon keresztül ismertetik meg Önt azokkal a költségcsökkentési módszerekkel, amelyek már bizonyították eredményességüket.
A kézikönyv a számviteli-, adó- és társadalombiztosítási jogszabályok hatályos rendelkezéseinek megfelelően, a lehető legnagyobb jövedelmezőség megtartásával és a törvényesség betartásával, gyakorlati példákon és esettanulmányokon keresztül mutatja be Önnek az egyes költség- illetve ráfordítás-tételek költségelszámolását. Így például a személyi jellegű ráfordítások közül a bérköltséget, annak elszámolását, járulékterheit mutatjuk be, valamint tanácsot adunk a foglalkoztatási és bérköltségek lehetséges optimalizálására is. Mindezek mellett a kapcsolódó gazdasági események könyvelésére és adózására vonatkozó szabályokat is bemutatjuk, részletes számviteli és adózási esettanulmányokon keresztül.

Plusz szolgáltatások

Kiadványunkhoz ajándék CD

Kiadványunkhoz ajándékként egy CD-t is mellékelünk, amely a kapcsolódó hatályos jogszabályok szövege mellett számos esettanulmányt mutat be a költségcsökkentés menedzsment módszereiből, könyvelési példákat a költségek adózási és számviteli elszámolásához.
Kiadványunkkal most időt is megtakaríthat! A cd-n számos azonnal kitölthető költség elszámolási nyomtatvány-mintát (pl.: gépjármű-használat, kiküldetés, telefonhasználat, munkaruha juttatás stb.) talál, amelyekkel egyszerűsítheti napi adminisztratív munkáját is.

Díjmentes kiegészítő szolgáltatások

Kiadványunk megvásárlásával Önnek hat hónapig lehetősége nyílik kapcsolódó szolgáltatásaink térítésmentes igénybevételére:

• 2 fő ingyenes részvétele szakmai konferenciáinkon, amelyek felölelik a gazdaság minden területét (adózás, számvitel, munkaügy, társadalombiztosítás, stb.);

• online kérdés-válasz szolgáltatás a Menedzser Tudás- és Válaszközponton keresztül

• részvételi lehetőség Tanácsadói napokon: online szakértői chat szolgáltatás vagy személyes tanácsadói nap, amely lehetővé teszi, hogy egy-egy téma legnevesebb szakértőivel ügyfeleink közvetlenül konzultáljanak

• online konferencia: honlapunkon keresztül minden* konferenciánkat élőben, online is nyomon követheti (* az előadók engedélyével és a technikai feltételek függvényében)

• archívumainkban megtalálhatja a hozzánk beérkezett szakmai kérdéseket és az azokra adott szakértői válaszokat, tematikus bontásban; az egy évnél régebben megjelent Tanácsadóink lapszámait; a megrendezett konferenciák anyagait, az előadások teljes felvételével együtt.

telefonos tanácsadás: új, díjmentes kiegészítő szolgáltatásunk révén már telefonon is kérhet azonnali segítséget szakembereinktől munkája során felmerülő problémája kapcsán. Tanácsadónk folyamatosan* várja hívását a 061 8807677-es telefonszámon, munkaügy, munkaügyi ellenőrzés és közszolgálati munkajog témakörökben. (* hétfőtől csütörtökig 10 órától 16 óráig, pénteken 14 óráig)

Mindezen térítésmentes szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veheti, amennyiben a hat hónap lejárta után a frissítések átvételével továbbra is előfizetőnk marad.

Kedvezményes ajánlatunk, avagy hogyan takaríthat meg közel 40 000 forintot?

Szakkönyvünket a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástárral együtt is megvásárolhatja
A LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár azonnali, online hozzáférést tesz lehetővé a teljes magyar joganyaghoz (változásmutatóval), a bírósági döntésekhez, valamint tartalmazza a gazdasági események leírását, szabályzatokat, iratmintákat, egy könyvelői példatárat és szakmai gyűjtéseket is. Ráadásul a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár speciális funkciói révén személyre szabható online jogi és szakmai tudástárként képes kiszolgálni az Ön igényeit!

A kiadvány és a LexPraxis Pro Könyvelői Tudástár együttes, kedvezményes csomagára
bruttó 89 310 forint helyett mindössze bruttó 48 670 forint.

Amennyiben szeretné LexPraxis csomagban megvásárolni a kiadványt
a részletekhez kattintson ide!

Amennyiben önállóan szeretné megrendelni a költségek elszámolásához és optimalizálásához segítséget nyújtó szakkönyvünket, tegye a kosárba most!

Általános Szerződési Feltételek)

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.Mégse

Kérdését továbbítottuk szakértőink felé, akik a megadott elérhetőségein tájékoztatják a témával kapcsolatbam.

Ossza meg díjmentes tanácsadói szolgáltatásunkat kollégáival, ismerőseivel.

Kérek tájékoztatást várható konferenciákról, továbbképzésekről


Mégse

Kérését továbbítottuk, megadott elérhetőségein tájékoztatjuk várható rendezvényeinkről.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérdezhet szakértőinktől.

Rendelkezik érvényes előfizetéssel?

Igen

Nem

Előfizetéssel rendelkező ügyfeleink kérdései priorítást élveznek

Megválaszolt adózási, tb, munkaügyi, számviteli kérdések a mai napon:

15

Kérdezzen itt Ön is!

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Eseménykövetés

SZAKMAI KLUBJAINK

ADÓNAPTÁR